به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش این نشست با حضور غلامرضا خلیلی نیا"سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری و اقتصادی کشور"، سید علیرضا فاطمیان پور "معاون فرهنگی اجتماعی سازمان " و جمعی از نمایندگان مناطق آزاد ارس، انزلی، چابهار، صبح امروز سه شنبه 18 مهر در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
"سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری و اقتصادی کشور" در این نشست هویت معاونت فرهنگی، اجتماعی گردشگری را هویتی خاص و قابل توجه برشمرد و گفت:این حوزه رسالت بزرگی در ترویج و تقویت باورها و اعتقادات دارد و به همین جهت مسئولیتی خطیر بر عهده مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی اجتماعی و گردشگری خواهد بود.
غلامرضا خلیلی نیا در ادامه سخنان خود بر ایفای نقش مسئولان در ارتباط با خلق و رسیدگی به موضوعات چون سلامت، آموزش، آسیب های اجتماعی، مسائل تفریحی، غذا، دارو محیط زیست تاکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت و تجارب مدیران و کارشناسان به نوعی ارتباط با خلق است که می توان در پیشبرد اهداف سازمان ها از آن بهره گرفت.
وی توجه به آداب و رسوم و سنت های یک منطقه را یک رکن اصلی و اساسی در فرهنگ عنوان کرد و اظهار داشت: باید در حفظ احترام و تکریم باورها،آداب و رسوم مردم بومی منطقه بکوشیم و برای جلوگیری از فراموش شدن آنها، اینگونه موارد را در قالب جشنواره های فرهنگی،هنری، گردشگری، و ورزشی احیا کنیم.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری و اقتصادی در بخش دیگری از این نشست، بر برگزاری جلسات هفتگی از سوی مسئولان و مدیران حوزه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری تاکید کرد و گفت: مدیران باید صحبت ها را بشنوند، نسبت به کارشناسان شناخت کامل داشته باشند تا بتوانند با آگاهی، شناخت و استفاده از توانمندی آنها، در امور موفق تر عمل کنند.
خلیلی نیا همچنین ارتباط دو سویه بین مدیران و کارشناسان را عامل مهمی در انتقال تجارب تخصصی برشمرد.
وی افزود: معاونان نیز باید با نگاهی همه جانبه به پیشبرد اهداف، موجب رشد و توسعه همزمان محرومیت زدایی، ورزش، صنایع خلاق و دیگر مسائل مهم منطقه شوند.
غلامرضا خلیلی نیا در خصوص مسائل مربوط به تعیین بودجه بیان داشت: تعیین بودجه فرایند مشخصی دارد و طی دو سال گذشته بررسی های لازم در این زمینه انجام شده که این امر موجب نظام مندی و انجام فعالیت حوزه های مختلف سازمان ها، بر اساس اولویت خواهد شد.
وی در پایان از بررسی موضوعات پیرامون بودجه ساختار و چارت سازمانی برای همگون سازی در مناطق آزاد با حضور دکتر عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور خبر داد.
بر اساس این گزارش، جمع بندی موضوعات تعیین بودجه در مناطق آزاد، تصمیم گیری برای بودجه سال 1403، ملزم شدن سازمان ها برای تخصیص حداقل 10 درصد از بودجه به مسائل فرهنگی، ارائه پشتوانه نظری بودجه های عمرانی مربوط به معاونت فرهنگی مربوط به 1403 توسط معاونان حوزه فرهنگی اجتماعی ، تعامل و ارتباط مدیران مناطق آزاد با یکدیگر، استفاده از تجارب مدیران پیشین، توجه به توانمند سازی و ارتقا سطح علم و دانش کارشناسان همچنین توجه به نیاز های سرمایه های انسانی، پرورش تفکر ورزشی در مناطق آزاد،همکاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با سازمان های مناطق آزاد برای رفع مشکلات مربوط به بودجه، نظارت بر پرونده های عمرانی از دیگر موارد مطرح شده توسط سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری و اقتصادی کشور در این نشست بود.