به گفته مدیر هنرستان هدف علت تاخیر در برگزاری جشنواره ،همزمانی هفته بهداشت با روز جهانی غذا بود و با توجه به فرارسیدن ماه محرم قرار شد جشنواره غذا ، امسال با عنوان غذای نذری برگزارشود.
هادیان کارشناس سلامت خانواده مرکز توسعه سلامت کیش در این مراسم ابتدا برای دانش آموزان در خصوص ارزش غذایی ، خوراکی ها و غذاهای سالم صحبت کرد و گفت: برای اینکه در میان سالی دچار بیماری هایي از قبیل فشار خون بالا ، دیابت ، چربی خون بالا و پوکی استخوان نشویم بهتر است از تمام مواد غذایی گروههای مختلف ، آن هم به نسبت قد، وزن ، سن و جنس استفاده کنیم.
بیش از 40 نفر از دانش آموزان هنرستان هدف انواع آش های محلی ، نان ،حلوا ، شله زرد و صبحانه های سنتی را در این جشنواره عرضه کردند.