در یازدهمین همایش ملی علمی٫ فرهنگی خلیج فارس درکیش مطرح شد؛

تغییر در برنامه ریزیها لازمه بهره برداری اقتصادی از خلیج فارس

در یازدهمین همایش ملی علمی٫ فرهنگی خلیج فارس درکیش صاحب نظران بر ضرورت تغییر در برنامه ریزیها برای شکوفایی اقتصادی این خلیج تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش٫ در این همایش معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی٫ صنایع دستی وگردشگری کشور با اشاره به آمار سه و نیم میلیونی بازدید گردشگران نوروزی از سه استان همجوار با خلیج فارس گفت: یکی از مهمترین ظرفیت های کشورمان در زمینه گردشگری خلیج فارس وکرانه های ساحلی آن است.

رحمانی موحد افزود: سازمان میراث فرهنگی در نظر دارد با تبدیل این منطقه به قطب گردشگری دریایی در حوزه های جذابیت های طبیعی٫ تاریخی و خدمات گردشگری سلامت٫ از پتانسیل های خلیج فارس استفاده کند.

دبیر یازدهمین همایش ملی خلیج فارس نیز ضمن قرائت پیام رییس جهاد دانشگاهی گفت:  برگزاری  این همایش از سال 84 به همت مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران در جهاد دانشگاهی آغاز شده است و هر ساله به میزبانی تهران یا یکی از شهرهای ساحلی خلیج فارس برگزار می شود.

سعید پورعلی افزود: امسال با توجه به همزمانی دور دوم انتخابات مجلس با روز خلیج فارس برگزاری این همایش به 25 اردیبهشت موکول شد.

وی از  پاسداشت هویت تاریخی خلیج فارس به عنوان شعار دبیرخانه این همایش یاد کرد که با هدف بررسی و شناسایی مزیت های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و گردشگری خلیج فارس برگزار شده است.
دکتر کردوانی چهره ماندگار علمی کشور٫ دکتر مجتهد زاده  از اساتید دانشگاه تهران٫ دکتر غلام حیدر ابراهیم بای سلامی عضو شورای عالی سازمان میراث فرهنگی و دکتر جواد توسون استاد دانشگاه آنکارا از سخنرانان این همایش بودند.

تاکید براهمیت تغییر گفتمان ژئوپلتیک به ژئو اکونومیک٫ افزایش جمعیت مناطق ساحلی با فعال سازی پتانسیل های طبیعی منطقه٫ عدم وجود طرح منسجم برای استفاده از ظرفیت های بالقوه مناطق ساحلی به جای اقتصاد مبتنی بر ذخایر خلیج فارس و استفاده از مزیت های جغرافیایی خلیج فارس در مسیر آبهای آزاد از جمله موارد مورد اشاره سخنرانان در این همایش بود.

رونمایی از کتاب مجموعه مقالات یازدهمین همایش ملی علمی٫ فرهنگی خلیج فارس و تقدیر از سه مقاله برتر از دیگر بخش های این همایش بود.