به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، میلاد مساوات، فارغ التحصیل رشته هوش مصنوعی از دانشگاه هاروارد و مدرس این دوره از سیمنار از کاربردهای مهم این ابزار هوشمند که برخی از فعالان شکبه های اجتماعی بدون هیچ پیش آگاهی در این زمینه با آن مواجه می شوند خبر داد و گفت: رویکردی که برخی از کشورهای پیشرفته به درک کاملی از آن رسیدن و گامی فراتر از شرایط موجود در دنیای هوش مصنوعی گذاشتن که ما امروز در شبکه های اجتماعی با آن مواجه هستیم.
مساوات در تکمیل سخنان خود، اظهار داشت: سیمنار پیش رو با شش محوریت "باز تعریف پدیده هوش مصنوعی، تقابل بشر و گونه ای جدید از خلقت به نام هوش مصنوعی، شاخه های هوش مصنوعی، کاربردهای فراسرگرمی هوش مصنوعی، علوم مورد نیاز جهت ورود به دنیای هوش مصنوعی" را به عنوان مولفه ها مهم سرفصل های این سینار برشمرد.
وی، با اشاره به اهداف برگزاری این سیمنار، خاطر نشان کرد: پس از پایان این سیمنار و علاقمند شدن حداقل 10 نفر از هنرجویان که به صورت خود آموز علاوه بر آغاز مطالعه و کار عملی انجام دهند و در دوره های آموزشی موسسه علوم و فنون نیز شرکت کنند به طور حتم در جزیره کیش شاهد تحولی بزرگ در این زمینه خواهیم بود.
میلاد مساوات با اشاره به نقش موثر و آموزش محوری موسسه علوم وفنون کیش، گفت: این موسسه با برگزاری سطح بالای دوره های زبان آموزی در سطح کشور و با ورود به دنیای تکنولوژی؛ حامی اصلی این سیمنار می باشد.
مساوات، بیان داشت: با پیوستن مدارس الغدیر با حدود 1600 دانشآموز به این موسسه، تحول بزرگی در حوزه آموزشی جزیره کیش تحقق یافته است.
این گزارش می افزاید: این دوره ها در سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته هوش مصنوعی به صورت آنلاین برگزار می شوند و دریافت مدرک معتبر و قابل استعلام از سایت دانشگاه هاروارد برای ایرانیان فراهم شده است.