به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، شامگاه سه شنبه ۱۳ آبان، جلسه هم اندیشی با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش و سید احمد رسولی نژاد نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه با هدف حمایت از بخش تولید، ایجاد فرصت های شغلی جدید، تسهیل در انتقال ارز، ثبت سفارش، جذب نیروی های متخصص، مسایل گمرکی، صادرات، ایجاد مشوق های جدید به منظور توسعه و پیشرفت کیش در حوزه های مختلف این منطقه بررسی شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، منطقه آزاد کیش را منطقه ای پیشرو و در حال توسعه در سطح کشور عنوان کرد و گفت: فعالیت ۳۴۰ واحد صنعتی فعال کیش در عین مواجه با محدویت های ناشی از تحریم های ظالمانه و گسترش شیوع بیماری کرونا؛ نشان از ظرفیت های بارز این منطقه دارد که همچنان با جدیت تمام به فعالیت خود ادامه می دهند و وظیفه دولت و مسئولین در قبال زحمات و تلاش های شبانه روزی آنان، حمایت ویژه از بخش تولید و صنعت این منطقه است.
غلامحسین مظفری تصریح کرد: بر اساس شعار سال از سوی مقام معظم رهبری که تحت عنوان " جهش تولید" نام گذاری شده؛ توجه و حمایت به توسعه اقتصادی، رونق تولید و صنعت از اولویت های اصلی سازمان به منظور تسهیل در امور فعالیت های بخش تولید، صنعت، ارزش افزوده، ورود کالا به جزیره کیش بود.
وی مشکلات موجود در حوزه تولید و صنعت را "اجرا نشدن کامل قانون چگونگی اداره مناطق آزاد، دستورالعمل ها، آیین نامه های جدید، حذف معافیت های مالیاتی" در این منطقه برشمرد و اظهار داشت: هدف از سفر اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به کیش جهت دیدار میدانی و بررسی مشکلات پیش روی واحدهای صنعتی و مطرح شدن آن در مجلس جهت برطرف کردن موانع و ایجاد انگیزه بیشتر فعالان اقتصادی و حفاظت از سرمایه ملی است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، تحقق یافتن این اقدام مهم را یکی از ظرفیت های بزرگ و تحولی در حوزه تولید، رونق اقتصادی و تامین نیازهای کشور عنوان کرد.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه این جلسه با اشاره به این که در بدو ورود به کیش و طی بازدید از بخش های مختلف واحدهای صنعتی این منطقه در جریان فعالیت و موانع موجود در مسیر تولید قرار گرفتیم افزود: جای بسی تاسف است بیشتر شرکت های توانمند مستقر در این منطقه که در حوزه تولید پیشگام و فعال هستند از جمله شرکتی که در زمینه تجهیزات پزشکی فعالیت می کند هیچ گونه حمایتی از سوی دولت نداشتند، از این رو اگر درصد ناچیزی از ارز ۴۲۰۰ تومانی برای چنین تولید کنندگان فعال، خلاق و پیشرو در این حوزه در نظر گرفته شود آنان می توانند ضمن تجهیز امکانات واحدهای خود و افزایش تولید، فرصت های شغلی جدید نیز در این منطقه ایجاد کنند.
وی بر لزوم اهمیت تدوین بخش نامه های جدید برای اصلاح قانون چگونگی اداره مناطق آزاد کشور اشاره داشت و گفت: باید تدوین بخش نامه ها در راستای اصلاح قانون چگونگی اداره مناطق آزاد با نگاه محوری همین مناطق جهت تسهیل در اجرای قانون به مجلس ارائه شود. به طور حتم مجلس شورای اسلامی و کمیسیون در این خصوص از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.
وی با بیان این که میزان قابل توجهی از حجم فعالیت های تولیدی کیش در حال انجام است اظهار داشت: باید برنامه های ویژه ای برای معرفی توانمندی های کیش تدوین شود تا مشکلات پیش روی تولید کنندگان و فعالین اقتصادی جزیره کیش مرتفع شود.
رسولی نژاد تاکید کرد؛ سرمایه گذاران و صاحبان صنایع کیش و افرادی که موثر و صاحب نظر در این زمینه هستند می توانند مواردی را که برای اصلاح قانون مد نظر دارند به کمیسیون ارسال کنند و در این جلسات بخش عمده طرح ها و لوایح به نکته نظرات و پیشنهاد های بخش خصوصی اختصاص داده می شود.
شایان ذکر است انجمن سرمایه گذاران و صاحبان صنایع کیش در این نشست هم اندیشی گزارشی از وضعیت موجود واحد های صنعتی مربوطه و موانع موجود در مسیر تولید، واردات، صادرات و ثبت سفارش ارائه کردند.
در اين جلسه سيد محمدرضا مداح مشاور و مدير كل حوزه رياست، ناصر آخوندي معاون توسعه مديريت و سرپرست معاونت اقتصادي، علي مقدس زاده معاون عمراني و زيربنايي و برخي از مديران سازمان منطقه آزاد كيش و مصطفي خانزادي معاون عمراني و زيربنايي دبيرخانه شوراي عالي مناطق آزاد، امیرحسین اسماعیلی دبیر کمیسیون صنایع و معدن، حجت الاسلام و المسلمین سلیمی عضو کمیسیون و عضو هیئت رئیسه مجلس، حجت الاسلام و المسلمین حسینی نیا عضو کمیسیون و رئیس کمیته صنایع نفت و گاز پتروشیمی، حجت اله فیروزی سخنگوی صنایع و معدن و فرهاد طهماسبی عضو کمیسیون صنایع و معدن مجلس حضور داشتند.