به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: با توجه به فصل تابستان و لزوم نظارتهای ویژه بر آب و غذا، بازرسان بهداشت محیط 17 مورد نمونه برداری آب از نظر میکروبیولوژی انجام داده اند و تعداد 29مورد انواع مواد غذایی برای بررسی های میکروبی، شیمیایی وقابلیت مصرف انسانی، به آزمایشگاه ارسال شده است.
دکتر رضانیا افزود: در تیر ماه امسال 523 مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و آرایشی در جزیره کیش انجام شده است.
رضانیا نظارت بر فعالیت صنوف تهیه و توزیع مواد خوراکی و انجام بازدیدهای بهداشتی را از جمله وظایف و ماموریت های واحد بهداشت محیط این مرکز برشمرد که به صورت مستمر انجام می شود.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با تاکید بر اهمیت نظارت بر واحدهای نانوایی در جزیره نیز گفت: این واحدها نقش مهمی در تامین و ارتقای سطح سلامت مردم دارند از این رو در گشت های مشترک و فردی این مراکزتوسط بازرسان بهداشت محیط 26مورد نمونه برداری نان در تیر ماه انجام شد.
رضانیا با تأکید بر اینکه نظارت کارشناسان بهداشتی در راستای حفظ سلامت عمومی با توجه به گرمای هوا تشدید می شود، از شهروندان خواست تا علاوه بر توجه به توصیه های کارشناسان بهداشتی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه از طریق سامانه شکایات مردمی 190 و شماره تلفن 07644423311 مسئولان مرکز را مطلع کنند.
لازم به ذکر است که فعالیتهای بهداشت محیط با تمام توان و ظرفیت در تمام طول سال به صورت شبانه روزی به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان ادامه خواهد داشت.