به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد كيش، در سالروز مبعث رسول گرامي اسلام، بهره برداري رسمي از پاركينگ اسكله صيادي كيش با ظرفيت پهلوگيري بيش از 80 قايق با حضور دكتر تركان مشاور رييس جمهور و دبير شورابعالي مناطق آزاد تجاري – صنعتي كشور و دكتر مونسان مديرعامل و رييس هيات مديره سازمان منطقه آزاد كيش آغاز شد.
این پاركينگ صيادي كه با هزينه 2 و نيم ميليارد تومان به بهره برداري رسيده است از 4 اسکله و پارکینگ از جنس آلومینیوم دریایی، به طول 48 متر و عرض 5.2 مترساخته شده است. هر اسکله دارای 10 فینگر به طول 6 متر و عرض 5.1 متر است و 20 قایق صیادی میتوانند در هراسکله پهلو بگیرند که در مجموع برای پارک 80 قایق صیادی ظرفیت پارکینگ دارد.
لازم به ذكر است ساخت پارکینگ برای قایق ها در اسکله صیادی یکی از مهم ترین در خواست های صیادان جزیره کیش از دکتر مونسان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بود. عملیات ساخت این پارکینگ پس از اعلام موافقت دکتر مونسان و تاکید وی بر تسریع روند اجرای این طرح در جهت تامین رفاه بیشتر صیادان در اسکله صیادی کیش آغاز و به سرعت آماده بهره برداري شد.
در جزیره کیش بندرهای تجاری و صیادی نقش مهمی در فعالیت های ساکنان و فعلان اقتصادی این منطقه دارد كه با بهره برداري از پاركينگ اسكله صيادي، جزيره كيش به استانداردترين بندر كشور براي عمليات ماهيگيري تبديل مي شود. جدا سازی کامل بنادر تجاری و صیادی و ایجاد امکانات لازم در هر بخش از مهم ترین فعالیت های چند سال اخیر در این منطقه بوده که توسعه کمی و کیفی خدمات را به همراه داشته است. در بخش صیادی ایجاد زیر ساخت های لازم در اسکله سبب شده است تا این بندر بتواند نمونه پیشرفته و موفقی برای بنادر صیادی کشور باشد. پیش از این جامعهٔ صیادی و سایر بهره برداران بندر به شیوهٔ سنتی از امكانات بندر استفاده میكردند. لنج های صیادی که تعدادشان به زحمت به ده لنج می رسید در بندر تجاری کیش پهلو می گرفتند ضمن اینکه عملیات تخلیه صید روزانه نیز با توجه به فراهم نبودن مکان خاص و اسکله ویژه صیادی از کیفیت و سرعت مطلوبی برخوردار نبود. اما با ایجاد اسکله صیادی که یکی از درخواست های مکرر صیادان منطقه از مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش بود، شرایط فعالیت های صیادی در این منطقه به میزان قابل توجهی بهبود يافته است.