به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با توجه به اهمیت و لزوم رعایت موارد بهداشتی و تامین سلامت شهروندان و عزاداران حسینی، مرکز توسعه سلامت کیش بر سلامت مواد اولیه نذورات هیئت های عزادارای و مکان های پخت و عرضه نذورات نظارت دارد.
در همین راستا کارشناسان مرکز توسعه و بهداشت جزیره کیش با کمک تجهیزات سنجش پیشرفته و سیار تا کنون چهار آشپزخانه عرضه مواد غذایی به هیئت های مذهبی و 561 مورد وسایل و مواد غذایی را بررسی کرده و سه مورد نمونه برداری و کلرسنجی از آب آشامیدنی را انجام داده اند.