به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، وحید آهنگر رئیس اداره استاندارد و نظارت غذا و دارو سازمان منطقه آزاد کیش، گفت: طبق بازرسی کارشناسان این اداره از مراکز نگهداری و عرضه محصولات غذایی و بهداشتی، 6 هزار و 200 کیلوگرم انواع محصولات غذایی و آشامیدنی فاسد و تاريخ گذشته کشف و امحاء شد.
رئیس اداره استاندارد و نظارت غذا و دارو با اعلام این خبر افزود: بازرسی و ارتقاء سطح بهداشت انبارهای نگهداری محصولات غذایی از اولویت های اداره استاندارد و نظارت غذا و دارو سازمان منطقه آزاد کیش است و به صورت مستمر این مراکز مورد بازدید قرار می گیرد.