به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، وحید آهنگر رئیس اداره استاندارد و نظارت غذا و دارو سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به این که در دو هفته گذشته با نظارت های حداکثری کارشناسان این اداره 1 هزار و 100 کیلوگرم انواع محصولات غذایی فاسد کشف و معدوم سازی شده است، گفت: بازرسی از انبارهای نگهداری و پخش محصولات غذایی از اولویت های این اداره است که به صورت دوره ای مورد بازدید قرار می گیرند.
آهنگر عدم رعایت ضوابط فنی، بهداشتی و اصول انبار داری را سبب افزایش ضایعات این مراکز عنوان کرد.