به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در نخستین روز از سال 1398 وبا حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، علی ربیعی مشاور رییس جمهوری در امور اجتماعی و غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نخستین رستوران دریایی و زیر دریایی کشور در جزیره کیش افتتاح شد.
این رستوران دریایی در سه طبقه، شامل رستوران بومی کیش، رستوران بین المللی و بام سبز است و توسط متخصصان داخلی و موسسه های دانش بنیان در مدت 4 سال با حمایت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری طراحی و ساخته شده است.
طبقه نخست این رستوران دریایی که در فاصله 650 متری سواحل کیش قرار دارد مانند یک آکواریم کاملا در عمق آب قرار دارد و گردشگران می توانند زیبایی های زیر آب را مشاهده کنند.
گردشگران با قایق هایی ویژه (تاکسی بت) به این رستوران منتقل می شوند و علاوه بر رستوران زیر آب که از هر طرف به عمق آب دید دارد، رستوران بام سبز هم از جاذبه های این مجموعه است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در مراسم افتتاحیه این جاذبه گردشگری، ضمن تقدیر از سازندگان این مجموعه گفت: رهبر معظم انقلاب امسال را به نام سال رونق ملی نامگذاری کرده اند و خداوند را شاکریم که در نخستین روز این سال شاهد افتتاح پروژه ای هستیم که به دست متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است.
وی افزود: این مجموعه گامی ارزشمند درجهت توسعه گردشگری دریایی در جزیره کیش است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز در این مراسم در سخنانی کوتاه، ساخت و راه اندازی رستوران دریایی کیش را یک نوآوری ارزیابی کرد و گفت: خرسندیم که حمایت های آنجام شده باعث اجرای پروژه ای زیبا و مبتکرانه شده است و دولت برای حمایت از این طرح های نوآورانه آمادگی دارد.
گفتنی است در این مراسم بخش های مختلف این مجموعه دریایی مورد بازدید مسئولان قرار گرفت.