به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش، رئیس هیئتمدیره شرکت سرمایهگذاری برجهای ساحلی پرشین در نشست اعضای مجمع سازندگان با سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، مشکلات و چالشها را متعلق به یک مدیر عنوان و اظهار کرد: این مجموعه توان این را دارد که به عنوان مشاوران صمیمی و راستین در کنار شما باشد.
نصراله حاتمی ادامه داد: کیش را به مثابه کشور ایران بدانید و مشکلاتی که به جزیره تسری مییابد بررسی کنید.
وی با تاکید براینکه ما عملگرا هستیم، گفت: برای هر مشکلی راهکار آن را هم داریم و با اتحادی که به آن دست یافتهایم، معتقدیم با نگرشی در جامعهی اقتصادی مبنی بر کم کردن هزینهها بهتبع کاهش درآمد، میتوان مشکلات بزرگی را رفع کرد.
حاتمی مجمع سازندگان را موهبتی برای سازمان دانست و گفت: این سرمایه، یکشبه بهدست نیامده و حاصل سی سال تجربه و هزینه است.
ارسلان قربانی، از پیشکسوتان کیش و عضو هیئتمدیره شرکت انبوهسازی یارانقدیم نیز با تاکید بر اهمیت اقتدار سازمان، اقتدار بخش خصوصی را پیرو اقتدار سازمان دانست و با بیان این مطلب که اجرای قوانین مناطق آزاد به مرور زمان حذف شده است، افزود: حجیم بودن سازمان باعث افزایش بروکراسیها شده است.
مجید موسوی سرمایهگذار مجموعههای دیپلمات در کیش نیز، مشکلاتی را که بیان شد نه چندان جدید و نه چندان قدیمی دانست و گفت: اگر قوانین مناطق آزاد به درستی اجرا میشد این همه گلایه مطرح نبود اما اعضای مجمع سازندگان سالهاست در کیش هستند و در کیش خواهند ماند.
وی ادامه داد؛ سازمان برای جذب چنین مجموعهای باید هزینه و بازاریابی نماید، در صورتی که حضور و همراهی مجمع برای سازمان نعمتی بدون هزینه است.
موسوی یکی از مواردی که گریبان همه را گرفته است، مالیات بر ارزش افزوده عنوان کرد و با تایید صحبتهای سلماسی مبنی بر عدم وجههی قانونی حضور تامین اجتماعی در کیش، تصریح کرد: تمام امتیازات مناطق آزاد از دست رفته و هرآنچه به ما وعده کرده بودند، برعکس شده است.
شیخمحمدی سرمایهگذار سارینا کیش، با اشاره به این که در شرایطی که به علت فشارهای اقتصادی، سرمایهگذاران آرامش ندارند، گفت: نگاه عامه به سرمایهگذاران رفاهی کاذب است و سعی میکنند با تغییر منفی نگاه مدیران، مسیر را برای آنها سخت میکند.
وی با بیان اين مطلب که دردسرها و ذهن خراب مردم برای سرمایهگذار میماند و سود اصلی را بانکها و امثالهم میبرد، تصریح کرد: کشورهای حوزه خلیج فارس از سرمایهی ایرانیان آباد شدند و حالا نگاه و رفتارشان با ایرانیان اینگونه است.
وی با تاکید دوباره بر اینکه تحت تاثیر ذهنهای خراب قرار گرفتیم، افزود: خود مسئولین زمینه و شرایط را در جهت رفتن سرمایهگذاران از کشور میکنند.
هیراد غفوری، سرمایهگذار دامون ساحلی کیش نیز، خوراک فعالیت خود را مصالح ساختمانی عنوان کرد و گفت: این مصالح با ۳۰درصد افزایش قیمت از سرزمین اصلی به دست ما میرسد و
بعضی موارد بسیار سادهتر قابل حل شدن هستند. وی با اشاره به مشکلات و هزینههای کاذب در زمان پایان پروانهی کار، ادامه داد: اگر جنگ را به عنوان عوامل اضطراری و غیرقابلپیشبینی در نظر میگیریم، کرونا، سونامی ِ اقتصادی ِ افزایش قیمت ارز و تحریم هم همین شرایط را دارد و اعلام آن تنها جسارت و شجاعت مدیر مسئول را میطلبد.
وی به مشکلات زمانی تمدید پروانهها، و هزینههای تابع آن اشاره کرد و گفت: تفاوتی بین کارگاهی که بیش از چهارصد نفر در آن کار میکنند با کارگاههای کوچکتر نيست و این بدیهیترین خلاءهای مدیریتی و قانونی را نشان میدهد.
غفوری، اراده را پیروز شدن در میدانی دانست که همهچیزش حکایت از شکست دارد، و گفت: ما هنوز به آن نقطه نرسیدهایم و همه با هم میتوانیم پیروز باشیم.
فرخ جباری، سرمایهگذار درسامهر با مثالی از حوزه سلامت گفت: همانطور کهرپزشک عمومی و تخصصی داریم، در مباحث تصمیمگیری هم باید اولا حوزههای عمومی وجود داشته باشد تا مانع بروکراسیهای تخصصی شود، و بعد در حوزهی تخصصی، تصمیمهای کارشناسی گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه اراده تصمیم در مدیریتهای بالا گرفته میشود، مشکلات را در بحث مدیریتی خلاصه و عنوان کرد: باید سیستمی نظارتی بر فعالیت مدیران وجود داشته باشد و مجموعهای از شاخصهای کلی وجود داشته باشد و امتیازهای دریافت و خدمات همهی مدیران و معاونین، بهصورت شفاف، اعلان عمومی شود.
جباری با تاکید بر اینکه ساختار بنای بر تصمیم نگرفتن! دارد، گفت: بر همین اساس تصمیمات موردنیاز را به کمیسیونها ارجاع میدهد و با تضعیف و هدر زمان، سرمایه و سرمایهگذاران را از بین میبرد.
وی افزایش قیمت خدمات سازمانی را از جمله علتهای مهم گرانی بیان کرد و با تاکید بر لزوم ارزیابی مدیران، واگذاری بخشها را راهی برای کوچک کردن سازمانها دانست و گفت: در این سازمان هرچه دوندگی کنیم، فقط بر گرفتاریهایمان افزوده میشود.
در ادامهاین این نشست، مرسل جلالی، سرمایهگذار برجهای دوقلوی کیش از ساخت برجی که بنا بود سهساله ساخته شود و ۶سال طول کشید خبر داد و گفت: مسبب تمام این اتلاف زمان و سرمایه، مدیرانی از سازمان بودهاند.
وی با تاکید بر اینکه تولید ثروت در کیش به نفع کل کشور میباشد، در خصوص پروژهی کیشمال با ۱۵هزارنفر کارگر در سال۱۳۹۰، گفت: پنج سال این پروژه متوقف شد و بعدتر برآورد کارشناس رسمی دادگستری ۱۲۰۰میلیارد خسارت بهنفع ما بود که تاکنون نه خسارتی پرداخت شده و نه هیچگونه تعاملی در ازای گذشت ما از دریافت خسارت صورت گرفته است.
نشست سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اعضای مجمع توسعه و نوآوری سازندگان کیش، عصر بیست و پنجم آبانماه در سالن رازی مرکز همایشهای بینالمللی کیش برگزار شد و اعضای مجمع به بیان نقطهنظرات خود پرداختند و در جهت همراهی با سازمان اعلام آمادگی کردند.