به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت در این خصوص گفت: با نزدیک شدن ایام نوروز و توجه به شیوع سویه اُمیکرون در کشور و افزایش آمار ابتلا در کیش همچنین قرارگرفتن جزیره در وضعیت قرمز کرونایی، نظارت های بهداشتی بر صنوف و واحدهای گردشگری و اقامتی به کمک تیم های ویژه نظارتی تشدید می شود.
وی افزود : بازرسی و نظارت بر اجرای دقیق شیوه نامه در تمامی اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستوران ها، اغذیه فروشی ها ، هتل ها، فستفودها، نانواییها، بیرونبرها و مراکز عمده فروشی مواد غذایی همچنین اماکن اقامتی و مراکز تهیه و توزیع اقلام آرایشی و بهداشتی به صورت مستمر با حضور ۱۲ بازرس بهداشتی انجام خواهد شد.
به گفته رضانیا استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش، کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی همچنین بهسازی اماکن مد نظر از مهمترین نکاتی است که بازرسان بهداشتی بر آن نظارت دارند، تمام متصدیان و شاغلان در مراکز عرضهکننده مواد غذایی و صنوف حساس نیز باید نسبت به دریافت کارت سلامت اقدام کنند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش عنوان کرد: از ساکنان، مسئولان و گردشگران انتظار می رود برای حفظ سلامت خود و همکاری با کادر بهداشت و درمان، رعایت کامل پروتکل های بهداشتی شامل رعایت فاصله گذاری، استفاده صحیح از ماسک، دوری از تجمعات و تکمیل مراحل واکسیناسیون خود و به ویژه کودکان 5 تا 9 سال مرکز توسعه سلامت کیش را یاری کنند تا مجبور به اعمال محدودیت و یا تعطیلی اماکن تفریحی و گردشگری نشویم.
وی اهدف اجرای این طرح را پیشگیری از چرخه انتقال کرونا، بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی در صنوف، جهت فراهم آوردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز1401 برشمرد.