به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، خلیل علیرضایی مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش در این خصوص گفت: بازرسان این مرکز از وضعیت بهداشت محیط مدارس اعم از آب، فاضلاب، سرویس های بهداشتی، دستشویی ها، آبرسانی و آبخوری ها و بوفه های مدارس بازدیدکردند.
وی در خصوص عرضه مواد غذایی در بوفه مدارس گفت: بازرسان این مرکز بر نوع تولید و توزیع مواد غذایی در بوفه های مدارس که باید «پایگاه تغذیه سالم» باشند، نظارت می کنند.
مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه و سلامت کیش یاد آور شد: جلوگیری از عرضه سوسیس، کالباس و نوشابه های گاز دار در این بوفه ها یکی از موارد مهم بازرسی هاست.
وی خاطر نشان ساخت: در این بازدیدها توصیه های لازم بهداشتی در خصوص عدم عرضه محصولات غیر مجاز در مدارس داده می شود.
لازم به ذکر است: در این بازدیدها رعایت بهداشت فردی توسط عرضه کنندگان مواد غذایی اعم از داشتن روپوش، فراگیری آموزش های لازم و دارا بودن کارت بهداشت نیز مورد بازرسی قرار می گیرد.