پلمپ 32 مرکز عرضه مواد غذایی متخلف در جزیره کیش

با نظارت‌های حداکثری کارشناسان پر تلاش مرکز توسعه سلامت کیش؛ 32مرکز توزیع، طبخ و عرضه مواد غذایی متخلف که ضوابط بهداشتی را رعایت نمی کردند، پلمپ و 19 مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان این که در 6 ماه نخست سال جاری، کارشناسان بهداشت محیط به منظور نظارت بر اجرای ضوابط بهداشتی؛ بیش از 14 هزار مورد از اماکن عمومی بازدید داشتند گفت: از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۶۱۵۲ مورد و از اماکن آرایشی و بهداشتی555 مورد بازرسی و از اماکن عمومی نیز 868مورد بازدید انجام شده است.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش اظهار داشت: در 6 ماه نخست امسال ۱۵۰۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر مجاز معدوم شده است.

رضانیا در ادامه افزود: با هماهنگی آموزش و پرورش، نظارت های حداکثری کارشناسان مرکز توسعه سلامت کیش بر رعایت اصول بهداشتی و اصل فاصله‌گذاری اجتماعی؛ جلسه امتحانات و کنکور سراسری در این منطقه برگزار شد.

وی در خصوص پیگیری صدور صلاحیت بهداشتی و شکایات مردمی، پلمپ اماکن متخلف و نظارت بر دفن اجساد بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی شورای سلامت کیش، خاطر نشان کرد: کارگاه های آموزشی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی به منظور مقابله با ویروس کووید19 و رعایت بهداشت و حفظ فاصله گذاری اجتماعی و اقدامات گند زدایی برگزار شده و همچنبن پوسترهای آموزشی توسط کارشناسان بهداشت محیط برای متصدیان مربوطه در جزیره کیش توزیع شده است.

شایان ذکر است: 144مورد نمونه برداری میکربی و شیمیایی از آب آشامیدنی،51 مورد نمونه برداری از مواد غذایی، 124 مورد نمونه برداری از نان جهت بررسی وجود و میزان جوش شیرین، تعداد 1314 مورد کلر سنجی، 2659 مورد صدور کارت های تندرستی و بررسی 4284 مورد مواد غذایی از نظر مقدار دما، شوری و روغن موجود با تجهیزات قابل حمل و آموزش به متصدیان و شاغلین صنوف مختلف در خصوص شیوه نامه های بهداشتی، نظارت بر مساجد به ویژه در شب‌های قدر و ایام عزاداری محرم و صفر از جمله اقدامات صورت گرفته توسط بهداشت محیط کیش در 6 ماهه نخست سال جاری است.