به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزادکیش، محمد شهاب الدین محمدی عراقی، رئیس جمعیت هلال احمر مرکز مستقل کیش گفت: جمعیت هلال احمر طبق روال هر ساله در ایام نوروز مجموعهای از فعالیتهای داوطلبانه و امدادگرانه خود را به کیشوندان و گردشگران ارائه کرده است.
وی افزود: از تاریخ 28 اسفند 99 که ستاد نوروزی کار خود را آغاز کرد جمعیت هلال احمر کیش نیز فعالیتهای خود را همانند سالهای گذشته ادامه داده و فعالیتهایی از قبیل تبسنجی و پایش سلامت در فرودگاه و بندرگاه را در ایام نوروز نیز ادامه داده و در پایگاههای ثابت در اسکله تفریحی،کشتی یونانی و مرکز کنترل هماهنگی عملیات (EOC ) مستقر در بندرگاه مجموعه فعالیتهای امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر انجام شده است.
محمدی عراقی با اشاره به فعالیتهای ارائه شده در خصوص بیماری کرونا بیان کرد: جمعیت هلال احمر کیش در سامانه 4030 با مرکز توسعه سلامت کیش همکاری داشته و همچنین در روند نظارت بر اماکن و ادارات طبق برنامه فعالیت خود را ادامه داده است.
وی افزود: هر ساله با افزایش حضور گردشگران در قالب پایگاههای سیار نیز فعالیتهای زیادی داشتیم که فعالیت این پایگاهها تحت شرایط کرونا محدودتر شده اما ارائه خدمات در مبادی ورودی جزیره ادامه داشته است.
وی به فعالیت سراسری جمعیت هلال احمر در کشور اشاره کرد و گفت: جمعیت هلال احمر کیش همانند سراسر کشور متعهد شد تا با کنترل مرزهای باز هوایی، دریایی و زمینی و با تب سنجی و پایش سلامت گردشگران و در نهایت قرنطینه کردن بیماران در این روند خدماتی حضور مستمر داشته باشد.
عراقی گفت: مرکز قرنطینه بیماران کرونایی توسط سازمان منطقه آزاد و مرکز توسعه سلامت کیش راهاندازی شد که داوطلبان ما نیز به صورت 24 ساعته در این محل حضور داشته و خدمات لازم را به بیماران ارائه میدهند.
محمدی عراقی بیان داشت: تاکنون گزارشی در خصوص ابتلا به ویروس کرونا وجود نداشته و اگر مورد مشکوکی مشاهده شده باشد با تب سنجی مجدد مورد به مرکز توسعه سلامت کیش گزارش و اقدامات لازم انجام میگیرد که خوشبختانه در ایام نوروز موردی در مبادی ورودی وجود نداشته است.
وی گفت: برای کنترل مسافران در مبادی ورودی دوربینهای حرارتی نصب شده است که همکاران ما به طور دائم در این قسمت حضور داشته و در صورت مشاهده فرد با تب بالا سیستم هشدار داده و همکاران ما مجدد با تب سنج دستی و به صورت چهره به چهره تب را کنترل کرده و این کار هر سه دقیقه یکبار انجام میشود و در صورت داشتن علامت و در مرتبه سوم با گرفتن مشخصات کامل و کدملی و شناسایی محل استقرار وی در هتل به مرکز توسعه سلامت کیش گزارش داده شده و ادامه رسیدگی توسط این مرکز انجام شده و در صورت مشاهده علائم فرد مبتلا اجازه خروج از جزیره کیش را نخواهد داشت.
به گفته رییس جمعیت هلال احمر کیش ، ارائه خدمات امدادی به بیش از 9 هزار نفر (پذیرش مصدومین و مداوای سرپایی در پایگاهها)، توزیع 5300 عدد ژل ضدعفونی در فرودگاه و بندرگاه به مسافران، تب سنجی و پایش سلامت حدود یک میلیون و چهارصد هزار مسافر ورودی کیش درفرودگاه و بندرگاه به صورت روزانه و پایش سلامت افراد از ابتدای شروع طرح تاکنون در اسکله تفریحی، کشتی یونانی، شهرک سحر، مراکز خرید ،آزمونهای نهایی در مدارس، مراسم ویژه اعیاد و مناسبت های مذهبی، نماز سیاسی عبادی جمعه ،آزمون سراسری دانشگاه ها، از ابتدا تاکنون از جمله فعالیت های جمعیت هلال احمر کیش در یک سال گذشته بوده است.
جمعیت هلال احمر کیش همچنین یک سال گذشته در زمینه اطلاع رسانی و آموزش حضوری به حدود35 هزار نفر درخصوص روش های پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا و اقدامات لازم ، غربالگری تلفنی حدود 70 هزارنفر درمرکزصدف و بوعلی توسعه سلامت و پیگیری پرونده سلامت مبتلایان مثبت از طریق سامانه 4030، نظارت براجرای شیوه نامههای بهداشتی در 450 اداره، شرکت، بانک، سازمان، موسسه (طرح شهید حاج قاسم سلیمانی) ،ارائه خدمات درمرکز قرنطینه کیش به بیش از 4 هزار بیماران مبتلا به کرونا و بکارگیری حدود12 هزار نیروی انسانی به صورت امدادگر داوطلب و کارمند، به ساکنان و گردشگران ارائه خدمات کرده است.