به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، فاطمیان پور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که دوشنبه ۷ آبان در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ گفت: سازمان منطقه آزاد کیش تا کنون با بهره مندی از تمام امکانات خود برای مقابله با مواد مخدر اقدام کرده است و در این زمینه از هیچ گونه حمایتی دریغ نکرده است اما جا دارد بخش خصوصی نیز هم پا و همگام با این سازمان در این زمینه نیز نقش آفرینی کند.
وی با اشاره به لزوم ورود مرکز سپکا (سگ های مواد یاب) به جزیره کیش، از فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی این جزیره خواست تا انجام این مهم را در کوتاهترین زمان به سرانجام برسانند و خاطر نشان کرد: جلوگیری از ورود مواد مخدر و ممانعت از دسترسی آسان به آن، یکی از مهمترین راهکارهای مبارزه با مواد مخدر است.
فاطمیان پور با اشاره به نقش بخش خصوصی در حوزه مسوولیت های اجتماعی یادآور شد: موفقیت حاکمیت با کمک بخش خصوصی میسر است و آنچه در دنیا شاهد هستیم؛ حمایت بخش خصوصی در حوزه های آموزش و پرورش، سلامت، ریشه کنی فقر و ناهنجاری است. اگر این مهم رخ ندهد؛ جامعه به مرور تحلیل یافته و محیط مناسب زندگی، سرمایه گذارای و رشد اقتصادی نخواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش از اجرای طرح های فرهنگی در مدارس این جزیره خبر داد و اظهار داشت: توجه به جامعه کارگری و دانش آموزی و آگاهی بخشی به آنان در خصوص مضرات مواد مخدر و تاثیرات آن، از مهمترین اولویت های اقدامات پیشه رو است.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش: لزوم تعیین تکلیف مکان های بلا استفاده برای جلوگیری از تجمع افراد هنجار شکن
همچنین سرهنگ علی اصغر جمالی در این جلسه، با بیان این که اقدامات فرهنگی و آموزشی نقش بسزایی در مبارزه با مواد مخدر دارد؛ از ادامه یافتن برنامه های آموزشی این نیرو با همکاری آموزش و پرورش در مدارس خبر داد و گفت: آمادگی داریم تا دوره های آموزشی را برای تمامی ادارات، دستگاه ها، جوامع و کارگاه های بخش خصوصی برگزار کنیم.
وی با بیان این که اجازه ورود مواد مخدر به سوداگران مرگ را نخواهیم داد و با توزیع کنندگان مواد مخدر برخورد قاطع و شدید صورت می گیرد؛ گفت: سعی خواهیم کرد با استقرار مرکز سپکا (سگ های مواد یاب) ورود مواد مخدر را بیش از پیش محدود کنیم.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش خواستار مشارکت تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی در امر مبارزه با مواد مخدر و تعیین تکلیف مکان های بلا استفاده برای جلوگیری از تجمع افراد هنجار شکن شد.
جمالی بر لزوم تجهیز این نیرو به وسایل و امکانات به روز تاکید کرد و افزود: تجهیز پلیس به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری از ضرورت هایی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
شیخ یعقوب شمس: امنیت کیش مرهون زحمات فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی است.
همچنين شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش با قدردانی از اقدامات فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش در برقراری امنیت و اظهار داشت: این امنیت پایدار زمينه ساز حضور سالانه میلیونها گردشگر در كيش شده است که برای گذراندن اوقات فراغت خود به این جزیره سفر میکنند.
وی داشتن جزیره پاک و برخورد با سوداگران مرگ را از مطالبات جدی کیشوندان عنوان کرد و افزود: رفع معضل اعتیاد نیازمند عزم جدی در امرآموزش، مبارزه با مواد مخدر و ساماندهی و درمان معتادان است. اعتقاد راسخ دارم که اگر تلاش عزیزان نیروی انتظامی و مسئولان مبارزه با مواد مخدر نبود امروز شاهد این امنیت در جزیره کیش نبودیم.
نماینده دادگستری کیش: صدور احکام سنگین برای قاچاقچیان مواد مخدر
همچنین توکلی نماینده دادگستری کیش نیز از اهتمام جدی دستگاه قضا برای مقابله با معضل اعتیاد در این منطقه خبرداد و گفت: اگرچه با معتادان متجاهر برخورد قاطع خواهیم داشت اما اولویت ما صدور احکام سنگین برای قاچاقچیان، توزیع کنندگان و فروشندگان خرد مواد با هدف کاهش عرضه است.
حجت الاسلام یوسف پور: کاهش آسیب های اجتماعی باید به یک دغدغه همگانی تبدیل شود.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالرحمن یوسف پور نیز با قدردانی از اقدامات فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش در خصوص مبارزه با مواد مخدر بر حفظ کرامت انسانی در این زمینه تاکید کرد و گفت: مقابله و مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب های اجتماعی باید به یک دغدغه همگانی تبدیل شود و باید تمامی اقشار مختلف جامعه در حوزه مبارزه با مواد مخدر نقش آفرینی کنند.