به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان این که نظارت حداکثری بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کیش از ابتدای آغاز اپیدمی تاکنون با جدیت تمام در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با هدف کنترل و مقابله با گسترش شیوع بیماری کرونا و نظارت بر رعایت ضوابط بهداشتی میان آحاد جامعه؛ مرداد امسال ضمن بازدید از 2هزار و 24 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی در کیش توصیه های لازم به متصدیان ارائه خدمات داده شد.
وی افزود: در این بازدیدها 5 اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی و 7 مورد توسط بازرسان مرکز توسعه سلامت کیش پلمب شدند.
دکتر رضانیا گفت: در این مدت، نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش؛ به میزان 3 هزار و 57 کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم سازی شد.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در ادامه افزود: 20مورد نمونه برداری از نان، 15مورد نمونه برداری از مواد غذایی، 24 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، 171مورد کلرسنجی و 828 مورد سنجش با تجهیزات قابل حمل (پرتابل) بازرسی انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: در کنار بازرسی های مستمر، بازرسان این مرکز به 37 شکایت ارسال شده رسیدگی کردند