به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر حمید رضایی استاد اقیانوس شناس زیستی بر اساس تصاویر تهیه شده در خصوص ژله ماهی porpita معروف به "دکمه آبی" از خانواده هیدروئید از "شاخه کیسه تنان" در کیش گفت: تاکنون از شناسایی این ژله ماهی در آب های خلیج فارس گزارشی ارائه نشده بود و این گونه دریایی برای نخستین بار در شمال غربی جزیره کیش توسط اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش شناسایی شده است.
دکتر حمید رضایی با بیان این که پس از شکوفایی دینوفلاژله؛ شکوفایی ژله فیشهای گوناگون پس از مدتی ظاهر میشوند اظهار داشت: در سال گذشته بیشتر از زئوپلانکتون-های ژلاتینی سالپ (Salp) تشکیل شده بود، اما امسال بر خلاف سال قبل، زئوپلانکتون های "دکمه آبی" از سمت آبهای اقیانوسی عبور کرده و با جریان جزر و مد خود را به سواحل جزیره کیش رسانده است.
این استاد اقیانوس شناس زیستی در ادامه عنوان کرد: ژله ماهی دکمه آبی شبیه به عروس دریایی از کلنیهای پلیپ شکل تشکیل شده و دو جنسی است.
گفتنی است الیزابت ونکرک هوومن از بلژیک مسافری که مقصد گردشگری خود را جزیره کیش انتخاب کرده بود در محدوده کلبه هور متوجه این گونه دریایی شده و با مراجعه به کارشناسان اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش این ژله ماهی برای نخستین بار در شمال غربی جزیره کیش شناسایی شد.
شایان ذکر است ساکنین جزیره کیش و گردشگران در صورت مشاهده این گونه دریایی نباید به آن نزدیک شوند، در غیر این صورت تماس ژله ماهی با بدن انسان موجب ایجاد حساسیت پوستی می شود.