به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش، در دیدار محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، که با حضور محمد پورسینا مدیر روابطعمومی و امور بینالملل، داریوش سلیمی مشاور مدیرعامل در مرکز نوآوری کیش و نمایندگان این دانشگاه، پنجشنبه پانزدهم اسفند در سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد؛ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از راهاندازی مراکز دانشگاهی جزیره کیش در آینده نزدیک خبر داد.
غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در راستای راهاندازی مراکز دانشگاهی در جزیره کیش، شورایی با حضور روسای دانشگاههای صنعتی شریف، علم و صنعت و تهران، در قالب جلسات فصلی با محوریت طرح موضوع تشکیل میشود؛ گفت: سیستم آموزشی، مدیریتی و حاکمیتی کشور به سمتی میرود که باید ضمن توجه به دانشگاه جامع علمی کاربردی این مرکز را نیز تقویت کرد.
وی افزود: تجربهای که دنیا در این حوزه داشته است تجربه بسیار روشنی است و باید از پتانسیل و ظرفیتهای موجود در جزیره کیش برای ارتقای آموزشی بهرهمند شد.
محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در این دیدار با اشاره به اینکه بر حسب میزان ظرفیت آموزشی در استانها دورههای آموزشی برگزار میشود عنوان کرد: با شناسایی نیازهای جزیره کیش این مرکز فعالیت خود را براساس نیازهای اعلام شده از سوی سازمان منطقه آزاد کیش آغاز میکند و مبنای آموزش این مرکز با محوریت گردشگری و هتلداری است.
وی افزود: در حال حاضر مرکز آموزش جامع علمی کاربردی با 800 رشته و 800 پودمان در سطح کشور فعالیت میکند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در این مرکز رشتههای آموزشی در تمام زمینهها اعم از تربیت بدنی، حسابداری، حقوق، روابطعمومی، گردشگری، عکاسی خبری، مترجمی زبان، مدیریت کسب و کار، معماری و هتلداری، هنرهای تجسمی، فنآوری اطلاعات و عمران در سطح کاردانی برگزار میشود؛ اظهار داشت: درصورت نیاز منطقه آزاد کیش برای ایجاد مراکز جدید، این دانشگاه از آمادگی لازم برای محقق شدن این مهم برخوردار است.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور تنها دانشگاهی است که ضمن اینکه اختیار تعریف دوره، دروس و پودمان را دارد؛ یک قراردادی با ستاد کل کشور به امضا رسیده است که دورههای پودمانی برای آموزش سربازان اجرا کنیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به انعطافپذیری این دانشگاه اشاره داشت و گفت: دورههای تک درسی سی ساعت آموزش و پودمانی حدود 450 ساعت آموزش در مقاطع کاردانی و کارشناسی را دارد.
محمدحسین امید خاطر نشان کرد: در جزیره کیش این آمادگی را داریم که حتی اگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای منطقه آزاد کیش در زمینههای صنعت گردشگری و... نبودیم میتوانیم با بخش خصوصی نیز مشارکت کنیم.
امید درخصوص هماهنگیهای صورت گرفته با برخی از دانشگاههای آلمان برای برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت گفت: برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت هتلداری در جزیره کیش باعث توسعه گردشگری در این منطقه خواهد شد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی تفاوت عمده این دانشگاه با دانشگاههای دیگر کشور را بومی بودن هزار دانشجو در جزیره کیش برشمرد و اظهار داشت: نزدیک به 4000 هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی کیش آموزشهای لازم را فرا گرفتهاند و در کشور عزیزمان ایران درحال خدمت هستند.
وی به 1100 مراکز آموزشی دولتی و خصوصی در سطح کشور اشاره داشت و عنوان کرد: در حال کوچکسازی این مراکز هستیم و در حال حاضر 5 مرکز به بخش خصوصی واگذار شده و دو مرکز آموزشی دیگر در دستور کار ما قرار گرفته است.
محمدحسین امید در پایان سخنان خود تصریح کرد: تفاوت اساسی دانشگاه جامع علمی کاربردی کیش این است که همه دانشجویان این مرکز در کیش ساکن هستند و دانشگاه کیش را با هدف بینالمللی ادامه خواهیم داد.