به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکترغلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در مراسم آغاز به کار "مدرسه زندگی دیپلمات کیش" که یک موسسه مردم نهاد، خیریه و غیرانتفاعی برای کمک به دانش آموزان نیازمند است؛ ضمن قدردانی از مسببان خیر در این امر خدا پسندانه گفت: افرادی که بخشندگی و مهربانی را سرلوحه کار خود قرار می دهند؛ نیک اندیش و خیر اندیش هستند و با راه اندازی این مجموعه منشا برکات بسیاری شده اند.
وی اظهار داشت: رشد و توسعه همه جانبه کیش اولویت سازمان منطقه آزاد کیش است و جا دارد سرمایه گذاری های حوزه آموزش هم پا و همگام با سرمایه گذاری عمرانی گام بردارد.
دکتر مظفری افزود: ما نیازمند چنین تحولات بزرگی در حوزه آموزش هستیم و با کمک سازمان های مردم نهاد در سطح کشور می توانیم نیاز جدی آموزش و پرورش که سطح کیفی آموزش می باشد؛ ارتقا دهیم.
وی با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد تاثیر بسیار زیادی بر این حوزه در کنار سازمان آموزش و پرورش کشور خواهند داشت افزود: اگر فرصت خدمتی به جامعه داشته باشیم باید از آن به خوبی استفاده کنیم تا بستر مناسب برای نسل آینده ساز کشور فراهم شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه موسسه خیریه جامعه یاوری فرهنگی، در سطح کشور گام های مثبت بسیاری در حوزه آموزش و پرورش برداشته است گفت: این گروه در محروم ترین مناطق کشور مایه خیر و برکات زیادی شده اند و انتظار ما این است که جزیره کیش در اتفاقات بسیار زیبا از این قبیل، پیشتاز و پیشقدم باشد چراکه این رویکرد، آغاز یک حرکت و تحول خوب در سیستم آموزش و پرورش برای کیفی سازی فعالیت های این حوزه از پایه است و باید به بهترین درجه خود برسد.
وی با بیان این که مرکز نوآوری کیش در 27 آبان با حضور مقامات ارشد علمی و دولتی کشور گشایش می یابد و شرکت های دانش بنیان در تمامی حوزه ها به زودی در این مرکز مستقر می شوند افزود: دانش آموزان کیش در آینده ای نه چندان دور، منشا تحول و اتفاقات بزرگ در مرکز نوآوری خواهند شد.
دکتر غلامحسین مظفری با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان پروژه در جزیره کیش در حال انجام است که رقم آن بیش از یک سوم بودجه عمرانی کشور است و تا سال 1400 محقق می شود؛ گفت: به این پیشرفت ها و اتفاقات مثبت در شرایط تحریم افتخار می کنیم و از تمامی فرصت ها در جهت ارتقا سطح کیفی در تمامی حوزه ها بهره می گیریم.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان ضمن تشکر از دست اندرکاران تاسیس مدرسه خیریه زندگی دیپلمات کیش گفت: امید دارم که آثار خیر و برکت این مجموعه را در تمام کشور شاهد باشیم؛به طور قطع چنین مجموعه هایی در بلند مدت انسانهایی پرورش می دهد که استعداد های آنها مغفول مانده بود و در این امر ما هم از هیچ کمکی دریغ نمی کنیم تا موجب تحول اساسی و توسعه در کشور شویم.
حجت السلام حسن زاده امام جمعه کیش نیز ضمن گرامیداشت روز دانش آموز و درود به ارواح پاک شهدای انقلاب اسلامی به ویژه دانش آموزان شهید، از تمامی دست اندر کاران مدرسه زندگی دیپلمات قدردانی کرد و با بیان اینکه همدلی خیرین در این امر منشا خیر می شود گفت: زمینه ساز هرکار بزرگ، اقدامات کوچکی است که در نزد خداوند متعال پاسخ و اجری والا خواهد داشت.
مهندس مجید موسوی مطلق مدیرعامل شرکت دیپلمات کیش نیز هدف از گشایش این مدرسه خیریه را عمل به تعهد ملی، اجتماعی و انسانی خود برشمرد و گفت: تصمیم گرفتیم که کاری شایسته و درخور جزیره کیش و کشور انجام دهیم و اولویت ما دانش آموزان بی بضاعت کیش وسپس هرمزگان و بعد از آن همه فرزندان ایران است؛ تا بالاترین مهارت ها رادر سطح کیفیت جهانی بیاموزند که این مهم با همراهی و همدلی همه ما امکان پذیر است.
وی افزود: این مدرسه خیریه به منظور افزایش کیفیت علمی و مهارت های دانش آموزان بی بضاعت در چارچوب نظام آموزش و پرورش و همچنین در قالب یک سازمان مردم نهاد را ه اندازی می شود تا فرزندان این مرز و بوم پرورش یابند و به شکوفایی برسند و در کنار آن نیز سهم کوچکی در کارآفرینی و سازندگی کیش داشته باشیم.
موسوی ضمن قدردانی از دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای نگاه ویژه و مثبت به این موضوع و به عنوان مشوق این امر مهم گفت: از تمامی معاونان و مسئولان سازمان که با مهرورزی ما را برای برداشتن گام اول یاری کردند سپاسگزارم و امیدوارم همگی در کنار هم و با کمک خداوند متعال اثری ماندگار در جزیره کیش به ثبت برسانیم.
همچنین محمد قویدل معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان هرمزگان در این آیین گفت: باید علم آموزی و دانش را در جامعه گسترش و در این میان کیفیت دانش و پژوهش را نیز در تمامی مناطق کشور ارتقا دهیم تا این امر به تولید ثروت و شکوفاییانسانها های توانمند در جامعه منجر شود.
وی افزود: یکی از راه هایی که می توانیم آموزش و پرورش پویا و تاثیر گذار در کشور داشته باشیم؛ بهره مندی از مشارکت عمومی، ظرفیت خیرین، موسسات و بخش هایی که در این زمینه فعالیت می کنند.
محمد قویدل با اشاره به اهمیت ظرفیت سازی برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار داشت: باید آموزش و پرورش با برگزاری کارگاه های آموزشی که ارتباط مستقیم با ساعت زیبا شناسی، علم و فناوری و سلامت تربیت جسمی دارد، بتواند در شش ساعت تعلیم و تربیت، دانش آموزان توانمندی را به جامعه تحویل دهد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان هرمزگان یکی از سیاست های اصلی حاکمیت و آموزش و پرورش را افزایش پوشش تحصیلی دانست و افزود: آموزش و پرورش شرایطی را فراهم کرده است که دانش آموزان در سن تعلیم و تربیت جذب مدارس شوند و نتایج تلاش های انجام شده در جزیره کیش میزان رتبه های قبولی در دانشگاه ههای کشور است که صد در صد افزایش یافته است
وی خاطر نشان کرد که یکی از برنامه های انقلاب و نظام در ابتدا بحث عدالت در حوزه آموزش و پرورش بود که با برنامه ریزی و حضور عزیزان نیک اندیش و سایر خیرین نمونه های عینی آن را شاهد هستیم.