به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با توجه به گرمای هوا و قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در ماه های گرم، روزه داران باید توجه ویژه ای به رعایت مسائل بهداشتی داشته و در همین راستا جهت حفظ سلامت روزه داران کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش از تمامی مساجد و حسینیه ها بازدید کردند و به متولیان مساجد آموزش های لازم در خصوص شستشوی مخازن آب و نیز کلرسنجی از آب مصرفی داده شد.
هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش به منظور حفظ سلامت روزه داران و شهروندان محترم علاوه بر بازدید های مستمر روزانه در ایام تعطیل و غیر تعطیل، اقدام به کنترل و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می کنند.
این بازرسی ها اغلب شامل بازديد از اماکن حساس مانند کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و انواع شیرینی پزی ها، رستوران ها، طباخی ها و حلیم پزی ها می باشد.
با توجه به اینکه اوج فعالیت بسیاری از صنوف در این زمان ها است، نظارت بیشتر و فعال تر در این زمان ها باعث حفظ و ارتقاء وضعیت بهداشتی اماکن مورد اشاره، می شود.