به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش علی فائقی در نشست خبری، چهارشنبه يكم تیر به مناسبت آغاز هفته مبارزه با مواد مخدر، گفت: شوراي مبارزه با مواد مخدر داراي پنج کمیته "مقابله، حقوقی، فرهنگی، مشارکت و درمان" است که پس از عبور موفقيت آميز از پاندمي کرونا ادامه فعالیت هاي پيشگيرانه در حوزه پيشگيري را آغاز كرده است.
وی، افزود: برای تحقق اين مسؤوليت اجتماعي نيازمند به تقویت مشارکت های مردمی و بخش خصوصی در حوزه های مختلف است.
فائقی عنوان کرد: پیشگیری و آموزش با توسعه برنامههایی مانند مدارس مروج سلامت، آموزش مهارت های زندگی و مقابله با شیوع مصرف مواد اجرای طرح ماد و مانا از جمله فعالیت های در نظر گرفته شده از سوی شورای مبارزه با مواد مخدر است.
محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با اشاره به نقش مهم چهار کلینیک براي ارائه خدمات درماني در کیش عنوان کرد: این مراکز در شیفت های کاری متفاوت مشغول به فعالیت بوده و بیماران در این این کلینیک ها با توجه به نوع مواد مصرفی و مدت زمان آلودگی تحت درمان قرار می گیرند.
وی در ادامه افزود: این کلینیک ها از دو بخش دارویی و روانی تشکیل شده است و در حال حاضر ۸۰۰ بیمار از خدمات این کلینیکها استفاده می کنند.
سرهنگ غلامرضا خادمی، پلیس مبارزه با مواد مخدر، گفت: براي اقدامات پيشگيرانه در جزیره کیش نیاز به نصب دوربین های چهره خوان و دستگاه ایکس ری کامیونی است.
شقایق کهورزاده رییس اداره بهزیستی کیش با بیان اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار خدمات سند جامع پیشگیری به ساکنان کیش ارائه شده است افزود: برای پیشگیری از اعتیاد نیاز به آگاهي بخشي جامعه، تقویت فعالیت ها و افزایش مهارت های زندگی و ارتقای سطح فرهنگی مي باشد.
وی با اشاره به تاسیس و راه اندازی پایگاه سلامت محلي، گفت: این پایگاه بر اساس برنامه ملی چهارم در جهت توانمندسازی، ظرفیت سازی و ارتقاء سطح مشارکت سازمان های مردم نهاد و جامعه محور در سياست گذاري و برنامهریزی راه اندازی و در حال فعالیت است.