پيشنهاد مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش براي ثبت، معرفي وتقدير از چهره هاي ماندگار كيش

دكتر غلامحسين مظفري در يكصدمين دوره فرهنگ كيشوندي پيشنهاد كرد با ثبت نام چهره هاي ماندگار كيش نسبت به معرفي وتقدير از آنان اقدام شود.

به گزارش روابط عمومی وامور بين الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دكتر غلامحسين مظفري  در این مراسم که عصر پنج شنبه ١٨ بهمن با حضور شهردار تهران  و مسيولان محلي كيش در مركز همايش هاي بين المللي جزيره برگزار شد بابيان  اینکه افتخاري است که همزمان با برگزاری مراسم صدمین دوره فرهنگ کیشوندی به خانواده بزرگ کیشوندان پیوستم افزود:ضمن سپاس از پایه گذران این طرح بدیع و خلاقانه امید است در آینده نیز کماکان این راه، منشا خیر و برکت برای جزيره کیش و کیشوندان باشد.


غلامحسین مظفری با اذعان به اینکه پیروز حناچی شهردار تهران از این پس کیشوند افتخاری است خاطر نشان کرد: ضروری است مقدماتی فراهم شود که درآینده اشخاصی که در سطح ملی و منطقه ایی و جزیره کیش ایده ها و نظرات کارشناسی و شناخت دقیق و دلسوزانه دارند به عنوان کیشوندان افتخاری محسوب شوند.


وی با اشاره به سوابق  دکتر  حناچی درمعماري وطراحي سازه هاي کیش گفت: انتظار می رود در بحث معماری و شهرسازی جزیره، ايده هاي شهردار تهران پشتیبان فعالیت های سازمان منطقه آزاد كيش و سازمانهای دیگر  باشد وبا وام گرفتن از این ایده ها هویت مناسبی را برای جزیره کیش بازسازی و تعریف کنیم.


مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از کارت کیشوندی به عنوان یک کارت شناسایی معتبر نام برد و افزود: بدیهی است تلاشها در جهت ارتقا استفاده از کارت باید افزايش یابد.


مظفری با پیشنهاد ویژه ای برای سازمان منطقه آزاد كيش مبنی بر  انتخاب صد نفر از کیشوندان باسابقه و موثر در حوزه های مختلف عنوان کرد: این افراد به عنوان چهره های ماندگار و شاخص کیش معرفی و آلبومی از تاثیر و سوابق این اشخاص مهیا شده و شرایط برای قدردانی از تلاش هاي آنان در جهت توسعه کیش فراهم آید.


وی با بیان اینکه کارت کیشوندی بانک اطلاعاتی موثق و کاربردی  است خاطر نشان کرد: انتظار می رود با طبقه بندي، مدیریت و برنامه ریزی براساس اطلاعات گردآمده دربخش كيشوندي، مشارکت واقعی کیشوندان در ساخت و احیا فرهنگ و توسعه کیش را بیش از پیش شاهد باشیم.


مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از این جزیره به عنوان الگوی قابل تعمیم شهری برای تمامی شهرهاي کشور نام برد و افزود: توجه مستمر وجدي به رفتار فاخر مبتنی بر نظم، ارتقا و توسعه حقوق شهروندی و احیا معماری بومی ، کیش را الگویي بی بدیل در تمام کشور کرده است.


مظفری رویکرد جدید در جزیره کیش را بهره برداری از پتانسیل ها و ظرفیت های حوزه محیط زیست عنوان کرد و گفت:ساختمان پژوهشکده محيط زيست كيش  احداث شده و مذاکرات مناسبی با هدف بهره گیری از ظرفیتهای دانشگاههای معتبر کشوری در قالب یک کنسرسیوم انجام شده تا این پژوهشکده با مدیریت مشارکتی دانشگاههای علم و صنعت، شریف، تهران و دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان محیط زیست اداره شود.

گفتني است در اين مراسم فرمانده ويژه انتظامي كيش ومعاون فرهنگي واجتماعي سازمان منطقه آزاد كيش هم گزارش هايي از اقدامات انجام شده در جهت آموزش به شهروندان، ارتقا فرهنگ شهروندي در كيش وافزايش امنيت ومشاركت هاي اجتماعي ارائه كردند.

تقدير از دست اندركاران برگزاري دوره هاي آموزشي به كيشوندان و فعالان اين حوزه در سازمان منطقه آزاد كيش و نهادهاي نظامي، انتظامي و شهري جزيره  از ديگر بخش هاي اين مراسم بود.