تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش در ماه مبارک رمضان

نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش بر مراکز عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با توجه به گرمای هوا و قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان با هدف حفظ سلامت روزه داران، کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش ضمن بازدید از تمامی مساجد و حسینیه ها در خصوص موارد بهداشتی به دست اندرکاران پذیرایی از روزه داران آموزش های  لازم  را ارائه می کنند.

به گفته خلیل علیرضایی زاده کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش علاوه بر نظارت بر تمامی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، بازديد از اماکن حساس مانند کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و انواع شیرینی پزی ها، رستوران ها، طباخی ها و عرضه کنندگان حلیم، آش و غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان از دیگر اقدامات کارشناسان مرکز توسعه سلامت است. 

گفتنی است، شهروندان جزیره کیش می توانند برای طرح سئوالات، شکایات، نظرات و پیشنهادات خود از طریق سامانه 190و شماره تلفن 44423311 با مرکز توسعه سلامت کیش ارتباط برقرار کنند.